Επειδή η χρήση αυτής της προστασίας είναι “ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μεταφέρουμε, θα διαρκέσει ακόμη περισσότερο”, είπε.

gurjinder March 21, 2020 Views 9

Επειδή η χρήση αυτής της προστασίας είναι “ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μεταφέρουμε, θα διαρκέσει ακόμη περισσότερο”, είπε.

Ακόμα και ο Χάτερ θα είχε αφήσει την απαίτηση μάσκας στο σούπερ μάρκετ. Επειδή η χρήση αυτής της προστασίας είναι “ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μεταφέρουμε, θα διαρκέσει ακόμη περισσότερο”, είπε. Το να φοράτε μάσκα καθώς και να κρατάτε την απόσταση και το τακτικό πλύσιμο των χεριών πρέπει να συνεχίσετε να τηρείτε, “αυτό πρέπει να είναι αυτοματοποιημένο”, είπε ο γιατρός. Επειδή ο ιός είναι ακόμα εκεί, “μερικές φορές ξεσπάει”.

Μάσκες ως προειδοποιητικά σημάδια

Η χαλάρωση δίνει την εντύπωση ότι «πρέπει να τελειώσει», προειδοποίησε η Michaela Pfadenhauer, επικεφαλής του Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Η τρέχουσα κατάσταση με την αυξανόμενη χαλάρωση είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί από το κλείδωμα ή την προηγούμενη κανονικότητα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να ενημερώνετε ότι υπάρχουν περισσότερες λοιμώξεις, είπε ο ειδικός. Αν και η μάσκα είναι “εξαιρετικά διαταραγμένη κοινωνικά”, είναι επίσης μια διαρκής προειδοποίηση που θυμίζει μόνιμα την περίοδο της Κορώνας ως ακόμα υπάρχουσα, εξήγησε ο Pfadenhauer.

Επίσης ενδιαφέρον:

Τα μεγαλύτερα λάθη όταν φοράτε μάσκα

Η Erika Wichro, γιατρός και ειδικός στη διεθνή δημόσια υγεία, μίλησε επίσης υπέρ της προστασίας του στόματος και της μύτης. “Φοράω τη μάσκα από πεποίθηση.” Είναι ένα «σημάδι αυτοπροστασίας καθώς και για την προστασία του κοινού και αντιπροσωπεύει την« συνειδητή ευθύνη ». Πρόκειται για τη συνήθεια, ένα« ζήτημα της θέλησης », μπορεί κανείς να« συνηθίσει τα πάντα ».

Ο κοροναϊός, εν τω μεταξύ, έχει επίσης αντίκτυπο στην επιστήμη και την πρακτική των εκδόσεων. Πιο πρόσφατα, έγιναν συζητήσεις στη Γερμανία σχετικά με μια μελέτη για τη μολυσματικότητα του SARS-CoV-2 στα παιδιά από τον ιολόγο του Βερολίνου Christian Drosten. Αυτό δημοσιεύθηκε ως η λεγόμενη προεκτύπωση, δηλαδή χωρίς αξιολόγηση από ομοτίμους. Οι μελέτες συνήθως σχολιάζονται και συζητούνται πρώτα από άλλους εμπειρογνώμονες προτού δημοσιευθούν σε επιστημονικά περιοδικά. Αλλά σε περιόδους πανδημίας, «θα θέλαμε να διαθέσουμε όλες τις γνώσεις αμέσως», δήλωσε η ιολόγος Elisabeth Puchhammer-Stöckl. Αυτό είναι «μια νέα κατάσταση και δημιουργεί επίσης την αβεβαιότητα». Το γεγονός ότι οι ειδικοί υποστηρίζουν δημόσια είναι αντιπαραγωγικό και δεν γίνεται κατανοητό από τους ανθρώπους, δήλωσε ο Χάτερ. Αντίθετα, τέτοιοι λόγοι θα πρέπει να συζητούνται επιστημονικά εσωτερικά. Θα συνεχίσει να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα με τον ιό της κορώνας. Η τιμιότητα είναι σημαντική στην επικοινωνία κινδύνου. «Είναι επίσης σημαντικό να πεις αν δεν ξέρεις κάτι», τόνισε ο Χάτερ.

Οι περιεκτικές δοκιμές δεν έχουν νόημα

Στον πληθυσμό, η χαλάρωση των μέτρων Covid λαμβάνεται με ανάμικτα συναισθήματα, από τη μία πλευρά οι μάσκες εξακολουθούν να φοριούνται χωρίς υποχρέωση, από την άλλη πλευρά έχει εξαπλωθεί κάποια απροσεξία.reduslim στο Amazon Ο Puchhammer-Stöckl δήλωσε ότι δεν μπορούν να ρυθμιστούν τα πάντα και ότι είναι πολλά δική σας ευθύνη, για παράδειγμα αν μπορείτε να αγκαλιάσετε συγγενείς που ανήκουν σε ομάδα κινδύνου. Αυτή είναι μια «προσωπική εκτίμηση». Ωστόσο, όλοι πρέπει να σταθμίσουν εκ των προτέρων εάν βρίσκονταν σε επικίνδυνη κατάσταση και πόσες επαφές πραγματοποιήθηκαν.

Το Λουξεμβούργο θέλει να αποτρέψει ένα δεύτερο κύμα κορώνας με εθνικές δοκιμές ολόκληρου του πληθυσμού. Μια τέτοια στρατηγική δεν είναι λογική ή εφικτή για την Αυστρία. Το σημείο εδώ είναι να συνεχίσουμε τις δοκιμές όπου έχει νόημα, για παράδειγμα σε νοσοκομεία και γηροκομεία, δήλωσε ο Puchhammer-Stöckl.

Στη Γερμανία έγινε γνωστό την Κυριακή ότι ο αριθμός των μολυσμένων με κορώνα ατόμων στο εργοστάσιο κρέατος Tönnies στο Rheda-Wiedenbrück είχε αυξηθεί σε 1.331. Η περιοχή του Gütersloh το ανακοίνωσε την Κυριακή. Οι ειδικοί στην εκπομπή ORF τόνισαν ότι τέτοια hotspots μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε επισφαλείς συνθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο, ο περιορισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ο ιός βρίσκεται επί του παρόντος σε χαμηλό επίπεδο στην Αυστρία, αλλά θα μπορούσε «να προκαλέσει πάλι μεγάλες δυσκολίες ανά πάσα στιγμή», προειδοποίησε ο Puchhammer-Stöckl. Ο ειδικός εκπρόσωπος Auer βασίζεται στην προσωπική ευθύνη. Ακούγεται επανειλημμένα από πολλές εγκαταστάσεις εστίασης ότι δεν τηρούνται οι κανονισμοί. Ο Auer τόνισε ότι οι αρχές δεν μπορούν να ελέγχουν όλες τις μπάρες, τις δεξιώσεις κ.λπ. Οι ίδιοι οι χειριστές έχουν ευθύνη και δεν πρέπει μόνο να σκέφτονται το δικό τους εισόδημα, δήλωσε ο ειδικός σύμβουλος.

Μια σύντομη ηχητική διαταραχή προκάλεσε ερεθισμό κατά τη διάρκεια της μετάδοσης. Η πρόταση του Wichro – “Το δεξί χέρι δεν ξέρει τι κάνει η αριστερά” – ξαφνικά έγινε μια συνεχής ηχώ.

Διαβάστε τα νέα δωρεάν για 1 μήνα τώρα! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Η βρετανική αστυνομία θέλει να διερευνήσει ξανά την υπόθεση “Maddie” που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία. Το Υπουργείο Εσωτερικών εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να υποστηρίξει την αναζήτηση της Madeleine McCann, ανέφερε το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι BBC το Σάββατο, επικαλούμενο το Υπουργείο Εσωτερικών. Το υπουργείο θα υποστηρίξει το έργο οικονομικά, ανέφερε.

Ο τότε τριών ετών εξαφανίστηκε από ένα θέρετρο διακοπών στο Αλγκάρβε πριν από πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το BBC, προϋπόθεση για μια νέα έρευνα από τη βρετανική πλευρά θα ήταν η συγκατάθεση της πορτογαλικής αστυνομίας. Έχει από καιρό ολοκληρώσει την έρευνά της και μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά μόνο μετά την παρουσίαση νέων πληροφοριών.

Η έρευνα περατώθηκε το 2008 επειδή, σύμφωνα με τις αρχές στην Πορτογαλία, δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για έγκλημα. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι βρήκαν νέους ηγέτες μετά από ένα χρόνο έλεγχο της υπόθεσης. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Madeleine απήχθη από έναν ξένο. Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία του “Maddie”, όπως θα μπορούσε να κοιτάξει σήμερα στην ηλικία των εννέα.

Διαβάστε τα νέα δωρεάν για 1 μήνα τώρα! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Το “Der Wendler” πολώνει – και έχει πάντα. Ως επαγγελματίας ποπ σταρ και πολυμέσων, είναι πραγματικός επιζών και με τα χρόνια κατάφερε να εμπνεύσει το πλήθος ξανά και ξανά. Παρόλο που χρησιμοποιεί όλη του τη ζωή ως σκηνή για αυτό.

Χαρακτηριστικά

 • Όνομα: Michael Skowronek
 • Καλλιτεχνικό ψευδώνυμο:
 • Επάγγελμα: ποπ τραγουδιστής
 • Γεννήθηκε στις: 22. Ιούνιος 1972
 • Τόπος γέννησης Dinslaken, Γερμανία
 • Καρκίνος
 • Κατάσταση σχέσης: απονεμήθηκε σε

  Λόρα Μίλερ

 • Παιδιά: κόρη Adeline (με πρώην σύζυγο

  Claudia Norberg

  )

© imago images / Μελλοντική εικόνα

Η πόλωση είναι η κλήση του. Είτε με την 28χρονη φίλη του, Laura Müller, με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ή τη μουσική του. Ο εκπαιδευμένος μεταφορέας φορτίου γνωρίζει πώς να εμπορεύεται και μπορεί επίσης να το κάνει εύκολο. Το αποδεικνύει ότι

τρέχουσα διαμάχη μεταξύ του και του κωμικού Oliver Pocher.

“Bebi, σ ‘αγαπώ soooo”

Τα “Instagram-sweet” βίντεο Instagram με τη νεαρή κοπέλα του βρίσκουν πολλούς χρήστες να γελούν στο διαδίκτυο. Η κωμική παρωδία του Oliver Pocher, ακόμη και ουρλιάζοντας.

© imago images / Μελλοντική εικόνα

Αλλά ακόμη και αυτά, μερικές φορές προσβλητικά φιγούρα, βοηθούν το ποπ σταρ να προσελκύσει την προσοχή που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί επιδέξια. Αυτό μετατρέπει τη διαφωνία σε μορφή εκπομπής. Από την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα ωφεληθούν σίγουρα οικονομικά. Το “Pocher εναντίον Wendler – No fun” θα μεταδοθεί στις 29 Φεβρουαρίου. 2020 στο RTL.

Νιώστε για μουσική Zeitgeist

Είχα νωρίς

Μάικλ Βέντλερ

είχε τη σωστή μύτη και δημιούργησε το δικό του όνομα για το στυλ της μουσικής του: Popschlager. Αυτός είναι ο λόγος που αποκαλύπτει τον εαυτό του «βασιλιά των pop hits».

© imago images / Revierfoto

Το 1998 ο Wendler ανακαλύφθηκε από τον παρουσιαστή και τον ποπ τραγουδιστή Jürgen Renfordt, ο οποίος τον βοήθησε επίσης να πάρει την πρώτη του δισκογραφική συμφωνία. Από τότε ήταν επιτυχής με το όνομα “Michael Wendler” ή “Der Wendler”.

Νομικές βελτιώσεις σε ονόματα σκηνών

Το όνομά του έγινε ένα είδος εμπορικού σήματος, που του έφερε όχι μόνο επιτυχία αλλά και θυμό. Παρά τις διάφορες νομικές διαφορές σχετικά με το όνομα; Der Wendler ?? και πολλές συνεχιζόμενες διαδικασίες, οι οπαδοί είναι πιστοί στον Michael Wendler.

© imago images / Revierfoto

Χωρίς μουσική εκπαίδευση, αλλά ταλέντο

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε σύμβαση με τη μικρότερη δισκογραφική εταιρεία του τότε Claudia Norberg, CNI Records. Το 2007 ο Μάικλ Γουέντλερ μετακόμισε στην δισκογραφική εταιρεία Ariola της μεγάλης εταιρείας Sony BMG. Έκτοτε, ο παραγωγός του Hermann Niesig ήταν υπεύθυνος για τον τυπικό ήχο του Wendler, επειδή ο Michael Wendler δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ μια κλασική μουσική εκπαίδευση και ως εκ τούτου ταπείχνει τη μελωδία των τραγουδιών που έχει στο μυαλό του Niesig.

Τραγούδια με δυνατότητα earwig

Ο Μάικλ Γουέντλερ είναι υπεύθυνος για αρκετές πιασάρικες μελωδίες από τα τελευταία χρόνια και σε κάθε επιτυχημένο πάρτι, το μακροχρόνιο χτύπημά του «Αγαπά τον DJ» εκτελείται τουλάχιστον μία φορά το βράδυ. Αλλά τραγούδια όπως “Νίνα” ή “Δεν ξέρω” είναι απολύτως αξέχαστα. Το πιο επιτυχημένο άλμπουμ του Michael Wendler μέχρι στιγμής είναι το “Spectacular”, το οποίο μπήκε στα charts του άλμπουμ στον αριθμό 6 το 2012.

Από τη φυλή Wendler στο στρατόπεδο της ζούγκλας

Ο Μάικλ Γουέντλερ απλά ξέρει πώς να διασκεδάσει και έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο στήριγμα παράλληλα με τη μουσική του καριέρα. Έτσι μπορείτε να τον δείτε εκτός από τις παραστάσεις και τις συναυλίες του, συχνά σε διάφορες τηλεοπτικές μορφές πραγματικότητας. Το 2014, ο τραγουδιστής έλαβε το δικό του ντοκιμαντέρ πρόγραμμα στο “Sat 1” με το “Der Wendler-Clan”. Την ίδια χρονιά ο Μιχαήλ συμμετείχε στο “Είμαι αστέρι – με βγάλτε από εδώ!”

© imago images / Μελλοντική εικόνα

Ωστόσο, έφυγε από το σόου κατόπιν αιτήματός του, αλλά συμμετείχε στην εκπομπή “Είμαι αστέρι – με πάρτε πίσω!” Ένα χρόνο αργότερα και μετακόμισε στην τελική παράσταση. Συμμετείχε επίσης ως συμμετέχων στο “Celebrity Big Brother” και έφτασε στην πέμπτη θέση. Το 2016 ο Μάικλ έλαβε μέρος στην εκπομπή «Let’s Dance» στο RTL και τερμάτισε 9ος με τον χορευτή του, Isabel Edvardsson. Ακολούθησε το σαπούνι ντοκιμαντέρ VOX “Αντίο Γερμανία! Οι μετανάστες” και “Το καλοκαιρινό σπίτι των αστεριών – μάχη των ζευγαριών διασημοτήτων”.

Σκάνδαλο συνωμοσίας DSDS

Τον Οκτώβριο του 2020, ο Wendler προκάλεσε μια αίσθηση με την εξαγγελθείσα έξοδο ως κριτής στην εκπομπή RTL “Deutschland Sucht den Superstar” – κυρίως λόγω των λόγων του. Φεύγει με άμεσο αποτέλεσμα, είπε ο Wendler το απόγευμα της Πέμπτης σε μια ιστορία Instagram. Ο Wendler μόλις παρουσιάστηκε στο DSDS.

Ο 48χρονος χαρακτήρισε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης στην πανδημία της κορώνας ως τον λόγο. Η δήλωσή του είχε άμεσες συνέπειες: Λίγο αργότερα, ένας διαφημιστικός συνεργάτης απομακρύνθηκε. Ο κωμικός Oliver Pocher παρουσίασε ένα ιδιαίτερο απόγευμα. Υπήρξε έντονη συζήτηση στα κοινωνικά μέσα.

Ο RTL εξεπλάγη εντελώς από τις δηλώσεις του Wendler – “και οι δύο σχετικά με την έξοδο από το” DSDS “και τις θεωρίες συνωμοσίας του”, δήλωσε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός όταν ρωτήθηκε από το γερμανικό πρακτορείο Τύπου. “Απομακρυνόμαστε ρητά από αυτό.”

Ιδιωτική ζωή πολύ δημόσια

Αν και είναι πολύ φυσιολογικό ο Wendler να μοιράζεται τη ζωή του με τους θαυμαστές του, η 19χρονη φίλη του, η Laura Müller, έπρεπε πρώτα να συνηθίσει την προσοχή που έπαιρνε από τη σχέση με τον 47χρονο ποπ σταρ. “Μισείς για πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, από άτομα που δεν σε γνωρίζουν.”

»Μισείτε για πράγματα για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, από άτομα που δεν σας γνωρίζουν« © imago images / Revierfoto

Η αντιμετώπιση αυτής της δυσαρέσκειας είναι φυσικά δύσκολη στην αρχή “, είπε στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού” Playboy “, για το οποίο έριξε τα εξώφυλλα.

Μικρή αγάπη αντί για παιδική αγάπη

Το ζευγάρι ζει τώρα στη Φλόριντα. Βρίσκεστε σε σχέση από τον Οκτώβριο του 2018. Οι δύο είναι τώρα ανοιχτοί για την ιδιωτική τους ζωή στα κοινωνικά δίκτυα και δημοσιεύουν τακτικά φωτογραφίες μαζί. Με την πρώην Claudia Norberg (49), βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία του διαζυγίου.

© imago images / Future Image Η νέα (νεαρή) γυναίκα στην πλευρά του Wendler: Laura Müller

Έχουν σχέση μαζί για σχεδόν 30 χρόνια

κοινή κόρη που ονομάζεται Adeline

. Μόλις το 2009 παντρεύτηκαν σε ένα αστικό γραφείο στο Sylt και αργότερα στη Μαγιόρκα μετά από μια 20ετή σχέση.

© imago images / Ο Jan Huebner Michael Wendler και η Claudia Norberg ζουν σε διαζύγιο

Ο γάμος διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια. Απομένει να δούμε σε ποια κατεύθυνση θα αναπτυχθεί η νέα σχέση του Michael Wendler. Είναι σίγουρο ότι το ποπ σταρ θα συνεχίσει να προσφέρει εκπλήξεις τα επόμενα χρόνια

Γάμος στις ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα για το γάμο εδώ.

Στις 20 Ιουνίου 2020 ήρθε η ώρα. Ο Michael Wendler και η Laura Müller παντρεύτηκαν. «ΕΧΟΥΜΕ Παντρεμένος», έγραψε ο μουσικός στο Instagram και δημοσίευσε τρέχουσες φωτογραφίες. Κατά συνέπεια, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φλόριντα, το σπίτι του ζευγαριού στις ΗΠΑ. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!». Ο τηλεοπτικός σταθμός RTL, ο οποίος εργάζεται επί του παρόντος στο σαπούνι ντοκιμαντέρ “Laura and the Wendler – Τώρα παντρεύεται!” συνοδεύεται, ο γάμος της εκκλησίας στο Λας Βέγκας θα μεταδοθεί ζωντανά σε λίγες εβδομάδες.

Διαβάστε τα νέα δωρεάν για 1 μήνα τώρα! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Το γερμανικό

Καγκελάριος Μέρκελ

εξετάζει μια αυστηρότερη πολιτική απέναντι στην Άγκυρα: “Υπό αυτές τις συνθήκες, οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις δεν είναι απαραίτητες”

Μετά τη σύλληψη δύο άλλων Γερμανών στο

Τουρκία

Στη Γερμανία, διασχίζουν τα πάρτι, εκκλήσεις για αυστηρότερη πορεία προς την Άγκυρα. Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (CDU) δήλωσε την Παρασκευή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη ότι τέτοιες συλλήψεις “στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχουν βάση”.

Categories
Comments are closed.